You are hereBlogs / risiyanto's blog / Masang drupal gawe ngeblog.

Masang drupal gawe ngeblog.


By risiyanto - Posted on 10 January 2010

Maune aku kepingine nggawe drupal versi 7 ae, karo njajal yo opo sih rupane drupal sing anyar iku. Tapi pancene drupal 7 iku jik repot-repote digarap, durung final, dadi pas tak pasang mau yo gak gelem. Metu 'error message' mbuh opo lali mau.

Akhire yo mbalik kucing masang drupal 6. Maringono golek dandanan gawe blog iki sing apik, ketemu fervens. Langsung dipasang, sip!

Wis mari, kurang opo maneh yo? Sesuk ae lah, wis ngantuk banget aku.